Lopende campagne: #ReachOutforBrailleliga

#ReachOutforBrailleliga

Kort na de ramp in juli schreven we in onze nieuwsbrief  dat we in september een fietscampagne overwogen voor gedupeerden van de watersnood die door de mazen van het hulpverleningsnet blijken te vallen. Een fietstocht voor een vereniging die deze mensen helpt. We zochten en we vonden: onze volgende begunstigde wordt de Brailleliga!

Bezoek site van Brailleliga

Onze blinde en slechtziende medeburgers verloren in de overstromingen hun vertrouwde leefomgeving en dikwijls ook dure technische hulpmiddelen die zij nodig hebben om autonoom te kunnen leven. Sommigen van hen kunnen voor die hulpmiddelen nergens aankloppen omdat ze onderverzekerd zijn. De Brailleliga zoekt die mensen op en helpt hen de draad van hun leven terug te vinden.

Reach Out kwam met de Brailleliga overeen dat we met de fietscampagne fondsen gaan werven voor de aanschaf van een nieuwe brailleleesregel voor een van die gedupeerden. Een brailleleesregel zet tekst van een computer- of telefoonscherm om naar brailletekens die de slechtziende op de leesregel kan aflezen. Kostprijs van een courant model: 6.200 euro!

Help ons dat ambitieus streefdoel in te zamelen! Dit kan op drie manieren:

  • Surf naar de Brailleliga en kies een van de sponsormogelijkheden.

 Naar steunpagina Brailleliga

  • Een rechtstreekse overschrijving op IBAN: BE11 0000 0000 4848 - BIC: BPOTBEB1 van Brailleliga

OPGELET: Gelieve bij elke donatie/overschrijving telkens “Gift fietstocht Eva” te vermelden en laat ons via info@reachoutforacause.org  weten dat je gedoneerd hebt, zodat we je kunnen bedanken.

Voor elke gift van €40 of meer ontvang je een fiscaal attest van Brailleliga.

Flyer Reach Out for Brailleliga