25 juni: Tibetaanse zondagsscholen treden op in Antwerpen

Gisteren woonde ik de einde-schooljaarsshow van Belgische Tibetaanse zondagsscholen bij in Antwerpen. De zaal zat nokvol met Tibetaanse families. De organisatoren gaven me een 'gast'-badge en ik kreeg een plekje op de eerste rij, waarvoor dank 🙏🏻🙏🏻.

Leerlingen van verschillende leeftijden voerden dansjes uit en brachten poëzie. De show was volledig Tibetaans gesproken dus ik verstond niet veel, maar in de schoolaankondigingen hoorde ik de namen van Leuven, Brussel, Gent, Brugge en Antwerpen.

Wil je Tibetanen in ballingschap helpen om hun bedreigde cultuur te behouden, doe dan een donatie via de infopagina van het taalproject waar ik voor fiets: https://savetibet.nl/cyclingfortibet/

Bedankt - thuk ye she

Alle foto's in één oogopslag