Ierland

Derry muurschilderingen en de gruwel erachter, Game of Thrones locatie Ballintoy, Carrick-a-Rede hangbrug, Bushmills whiskey stokerij en het natuurfenomeem Giant's Causeway.
Een steencirkel waar slachtoffers vielen...
Door wijdse landschappen, langs steencirkels met verhalen, een memorial ter nagedachtenis van onfortuinlijke gelukzoekers, en verhalen over verzoening en verzet in Donegal en (London) Derry
Ierse diaspora na aardappelhongersnood: verdrinken op weg naar het land van belofte
Dolmens, steencirkels, ganggraven die de overgang van leven naar dood symboliseren en de laatste rustplaats van de legendarische koningin Maeve
Een rit door prachtige historische landschappen met megalieten en dolmens, en adembenemende wandelingen op de Moher kliffen en de 'karsten-karakolheuvels' van het Burren Nationaal Park.
Een straf staaltje van 19de-eeuwse ondernemersmeedogenloosheid t.o.v. arbeiders.
Door de regen naar Killarney, langs vrije drukke kustweg 'Ring of Kerry' tot UNESCO werelderfgoedsite Skellig Michael en terug via bergachtige landroute. En veel fantastische mensen onderweg!
27 juni - Hoe konden die 6de-eeuwse monniken op zo'n onherbergzame rots in de oceaan een klooster bouwen en overleven?
Bier, Ierse folk en donaties in 'The Shebeen' pub
Prachtige kusten, maar een fietser krijgt die panorama's niet voor niets. Kamperen in een van de mooiste tuinen in Ierland, en een stormnachtje op een tarweveld in Killavullen.