Fietstocht 2023: Rudy, Ophélie, Noop and Thaïgo

24 mei: kamperen in de tuin van Ophélie en Rudy
Na een lange en vermoeiende rit kwam ik woensdagavond vrij laat aan in Angicourt. Het was nog een paar kilometer en een steile klim om bij de camping te komen, maar gelukkig verwelkomden Ophélie en Rudy me om in hun tuin te blijven en met hen te dineren. Ik kon ook hun badkamer gebruiken voor een douche en Rudy stopte mijn vuile was in een was-droogmachine zodat ik de volgende ochtend alles weer droog en schoon zou hebben. Wat een heerlijke afsluiting van een lange fietsdag!

Image
Thaïgo

Rudy en Ophélie wonen niet alleen in hun huis: ze hebben twee honden: Noop, een 5-jarige Australische herder, en Thaïgo, een 1-jarige Finse Lappenhond; drie katten; en in hun tuin drie kippen en twee konijnen: Mahori en Tania. Elke dag laten ze de kippen en konijnen ongeveer twee uur los in hun tuin terwijl de honden binnen blijven.

Donderdagochtend kwam Ophélie de trap af met een klein katje, Freia. Ophélie is een zogende moeder voor een asiel voor zwerfkatten. Ze zorgt voor Freia tot ze oud genoeg is om volgende week naar haar definitieve gastgezin te gaan.

Een jong stel met een grote liefde voor dieren en de natuur. Dat is zo hartverwarmend!
Bedankt Rudy en Ophélie voor jullie gastvrijheid!