Overzicht Cycling for Tibet toer rond Nederland

1 mei - 1 juni 2022: Cycling for Tibet Nederland

Hieronder een overzicht van het #CyclingforTibet traject in Nederland en België dat de Komoot navigatie app registreerde (premium versie, de gratis versie heeft deze functionaliteit niet).

Het aantal hoogtemeters kan volgens mij onmogelijk kloppen voor Nederland. Er waren wel wat dijkjes, en aan de kust duinen, waar ik op en over moest, maar 4.530 hoogtemeters op 34 ritten lijkt me overdreven. Op mijn fietstocht rond België in 2021 fietste ik 6.419 hoogtemeters bij elkaar, maar daar zaten stevige heuvelritten in de Ardennen bij.

Bekijk hier alle Komoot etappes

Image
Fiets met 'Liberation' oorlogsmonument
'Liberation Wing' oorlogsmonument op Betuwe vlakte

Zoals op de coverfoto in de Komoot app mijn fiets gericht staat naar een oorlogsmonument voor vrijheid, hoop ik dat de Tibetanen ooit ook terug in vrijheid mogen leven.