Fietstocht 2022: Marie & Yves

Donderdag 11 aug: Welcome to My Garden by Marie en Yves

Mignault
-- rond 15u30, op het heetst van de dag, werd ik allervriendelijkst ontvangen in the Welcome To My Garden tuin van Marie en Yves. Ik kreeg meteen een verfrissend glaasje munt/citroenwater aangereikt en het tuinmeubilair stond klaar om even te verpozen voordat ik mijn tentje opstelde onder een klaargezette parasol. Wat een gastvrijheid!

En dank voor deze mooie vertrekfoto vrijdagochtend, Yves Merlabach.

Deze fijne ontmoetingen 'make my day', zeker na een slopende fietsrit in de hitte waarbij ik soms bij mezelf denk 'waarmee ben ik eigenlijk bezig?'. Wel, daarom.

Image
Marie&Yves

En natuurlijk ook om de Tibetaanse zaak te steunen. Zulke vriendelijke mensen die zodanig onderdrukt worden in hun eigen land. Het mag niet zijn. Dat is een zeer sterke drijfveer die me tijdens tochten over dipjes heen tilt.

Help de Tibetanen in ballingschap hun bedreigde cultuur te bewaren. Lees meer over het begunstigde Tashi Lhunpo project en doe een gift via de donatiepagina https://www.reachoutforacause.org/ik-help of via een gewone bankoverschrijving op rek nr BE63 8918 7405 7108 van Reach Out vzw met vermelding 'Tibet'

Dank - thuk ye she